Storbritanninens flagga
Spaniensflagga

Med havet som klassrum

På plats i La Coruna

T/S Gunilla har lagt till i La Coruñaa  i norra Spanien. Här väntar bl. a. ett besök Santiago de Compostela. Följ deras resa genom att läsa rapporterna från resorna här eller se bilderöppnas i nytt fönster från våra resor. Du kan också följa Gunilla på instagram: #instagunilla

Funderar du också på en spännande gymnasieutbildning?

På Öckerö seglande gymnasieskola har vi fokus på havet och seglar i världen med vårt skolfartyg T/S Gunilla. Vi kommer att finnas på gymnasiesdagarna på mässan 4-6 oktober. Öppet hus har vi 19/11, 14/1, samt 21/3. Vill du komma och besöka oss under en skoldag, ta kontakt med SYV Rebecca Zanden, rebecca.zanden@ockero.se eller telefon: 031-97 63 37. För att få veta mer om pedagogiken på skolan, lyssna gärna på Sveriges Radios programlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i P1.

Händer på skolan under vecka 39 och 40

Vi uppmärksammar Internationella språkdagen måndagen den 26 september. Det är idrottsdag för alla skolans elever, tisdagen den 27 september. Torsdagen den 6 oktober hälsar vi välkomna till föräldramöte inför segling och praktik för NA1619 och SJDM1619.

Nytt från T/S Gunilla