Storbritanninens flagga
Spaniensflagga

Med havet som klassrum

Azorerna

T/S Gunilla är nu förtöjda i Horta på Azorerna. De har nu avverkat det längsta seglingsbenet på denna resan. Följ dem genom rapporterna här eller se bilderöppnas i nytt fönster från resan. Du kan också följa Gunilla på instagram: #instagunilla

Funderar du på en spännande gymnasieutbildning?

På Öckerö seglande gymnasieskola har vi fokus på havet och seglar i världen med vårt skolfartyg T/S Gunilla.  Vill du komma och besöka oss under en skoldag, ta kontakt med SYV Rebecca Zanden, rebecca.zanden@ockero.se eller telefon: 031-97 63 37. Vill du veta mer om pedagogiken på skolan, lyssna gärna på Sveriges Radios programlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i P1.

Händer på skolan vecka 21 och 22

Våra treor har sin bal tisdagen den 24 maj. På fredag har vi dokumentärsfilmsvisning för alla samhällselever. Tisdagen den 31 maj har vi studentlunch med inbjudna gäster och på fredagen den 3 juni är det skolavslutning för alla skolans elever. Studenterna springer ut ca 11:00. Här är några bilder från sjöfarts gymnasiearbetelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nytt från T/S Gunilla