Vi vill hyra bostad

Här kan du som är elev vid Öckerö gymnasieskola fritt annonsera efter bostad eller någon att bo med.

Gör så här

Använd formuläret på Bo på Öckerö. Skriv några rader om dig själv, vilken typ av bostad du söker och var hyresvärden kan få tag på dig eller dina föräldrar om du är under 18 år. Vi hör av oss snarast men det kan ta en dag eller två.

Annonsen ligger kvar en viss tid, vill du annonsera längre måste du höra av dig igen.

OBS! Vi vill att slutantagningen skall vara klar för att du skall få annonsera här.

Lycka till!

Hyresannonser

Hej! Jag önskar att hyra ett boende så snart som möjligt, helst i början av april. Vet ni någon som hyr ut eller om ni själva gör det så sms:a eller mejla mig. Jag är en enkel hyresgäst, inte högljudd och bra på att hålla rent runt omkring.

Referenser kan fås om det önskas! Tack

Alexandra Lukas

0722011172 ellenalexandra@gmail.com