Vi vill hyra bostad

Här kan du som är elev vid Öckerö gymnasieskola annonsera efter bostad eller någon att bo med. Som elev räknas du efter att definitivantagningen är klar inför årskurs ett.

Gör så här

Använd formuläret på Bo på Öckerö. Skriv några rader om dig själv, vilken typ av bostad du söker och var hyresvärden kan få tag på dig eller dina föräldrar om du är under 18 år. Vi hör av oss snarast men det kan ta en dag eller två.

Annonsen ligger kvar en viss tid, vill du annonsera längre måste du höra av dig igen.

OBS! Vi vill att definitivantagningen skall vara klar för att du skall få annonsera här.

Lycka till!

Hyresannonser

Hej Jag går i Samhällstvåan och söker boende från början av oktober till juni 2020. Gärna något nära till skolan då jag kommer att cykla. Jag är djur- och rökfri.

Hör av er vid intresse. :)

0737-668508 eriksson.klara11@gmail.com

Klara Eriksson