Vi vill hyra bostad

Här kan du som är elev vid Öckerö gymnasieskola fritt annonsera efter bostad eller någon att bo med. Som elev räknas du efter att definitivantagningen är klar inför årskurs ett.

Gör så här

Använd formuläret på Bo på Öckerö. Skriv några rader om dig själv, vilken typ av bostad du söker och var hyresvärden kan få tag på dig eller dina föräldrar om du är under 18 år. Vi hör av oss snarast men det kan ta en dag eller två.

Annonsen ligger kvar en viss tid, vill du annonsera längre måste du höra av dig igen.

OBS! Vi vill att definitivantagningen skall vara klar för att du skall få annonsera här.

Lycka till!

Hyresannonser

Hej! Jag söker boende resterande tid av vårterminen fram till sommarlovet och även till höstterminen från mitten av oktober. Helst på Öckerö men Hönö och Hälsö kan också vara intressant. Jag kan tänka mig att dela boende med andra om det är ett alternativ.

Hör gärna av er till mig eller min pappa

Kyra Jonsson 0705 411 491
mail: aryk@hotmail.se