Aktuell information

Här samlar vi aktuell information om virusutbrottets följder för våra elever och deras vårnadshavare. Den kommer att uppdateras efter hand som vi vet mer.

Information inför avslutningen

2020-04-20

Inga avslutningar med folksamlingar kommer att hållas i vår i Göteborgsregionen. Någon sorts avslutning på skolan kommer det att bli och vi återkommer med mer info när vi beslutat hur det kommer att gå till. Mer information via Öckerö kommun.länk till annan webbplats

Distansundervisning

2020-04-20

Distansundervisning är det bästa vi kan erbjuda just nu och vi försöker göra det så bra vi förmår och lär hela tiden nytt. Om det inte fungerar för dig eller för ditt barn så kontakta aktuell lärare eller någon annan på skolan. Vår lärplattform, It´s learning, är det viktigaste verktyget men vi avänder även Zoom och andra lösningar för att åstadkomma en så bra undervisning vi kan med tillgängliga medel.

Att studera hemifrån kräver mer självdisciplin än att vara i skolan. Här på sidan finns några tips från skolan om vad du kan göra för att klara situationen. Det handlar både om den egna hälsam men också om tekniken. Behöver du stöd så hör av dig oavsett vilket som är ditt bekymmer.

Om du glömt eller får problem med inloggningsuppgifter så vänta inte utan använd i första hand funktionen "Jag har glömt mina inloggningsuppgifter" och i andra hand kontaktar du IT-ansvarig.

Jag har fått lite frågor om man ska göra med sin hyra av boende. Mitt råd är att prata med hyresvärden och fråga om det går att pausa hyran fram till det att skolan börjar, eller ett datum ni kommer överens om. Hyresvärden får gärna kontakta mig så kan jag förklara läget. Jag har tel: 0701-609379

Har ni frågor så mailar ni er lärare eller mig på stefan.carmesund@ockero.se

Elevhälsa

Elevhälsoarbetet fortsätter trots att undervisningen pågår på distans. Du hittar kontaktuppgifter till aktuell personal här på sidan. Tveka inte att ta kontakt med dem om du behöver.

Stefan Carmesund

Skolsköterska