Öckerö gymnasium

Brända kräftor och kebab

3 dagar kvar på en resa som både varit helt faktiskt med mycket skratt och mysiga filmkvällar men även väldigt jobbig med gungiga resor över Biscaya.

Slutet närmar sig för denna resan och den avslutas på bästa sätt med 32 grader värme i en mysig stad i Spanien. Dagen började med att man slängde på sig sin bikini direkt efter uppställningen för en dag av sol och bad på stranden. 15 personer ligger i en hög och steker i solen med härlig musik och flera liter vatten var. Säkert hälften av oss somnade och vaknade upp som illröda kräftor men vad gör det när man är här på en strand i Spanien medans ens familj sitter hemma och fryser ihjäl i ett 10 gradig kallt Sverige.

Dagen avslutades med att vi skulle sätta oss på en mysig resturang och beställa in en massa tapas rätter men avslutades istället med att vi satte oss på ett sunkigt kebab ställe och åt kebabpizza, väldigt gott och väldigt skönt att faktiskt äta på en pizzeria istället för att sätta sig på en fin resturang som man gjort i varje hamn.

Mätta och belåtna går vi tillbaka till båten för att sova efter en lång och härlig dag.

//Elin, Styrbord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se