Öckerö gymnasium

Carpe diem

Jag hörde en mans röst och vände mig om och mötes hanns blick, då sa han att nästa station är Cascais, dagens destination.

Klockan 07 började jag och några andra dagen med morgonyoga på backen vilket hjälpte mig att blir refreshed och redo för dagens kommande utmaningar.

På dagens schema stod nämligen en utflykt till Casicas eftersom avgången var försenad på grund av problem med motorn. En promenad och en tågresa senare var vi framme och tävlingarna började. Dragkamp, vollyboll och vem kan bygga det fetast sandslottet var grenarna vi skulle tävla i. Jag och min kompis bestämde oss dock för att ta en promenad genom staden och besöka alla souvenirbutiker och tro mig det finns en del.

Tyvärr så förlorade mitt lag och vi begav oss hemåt. Förlusten var dock inget att hänga läpp över då det var väldigt kul för mig att se en ny del av Portugal eftersom jag har missat drygt sex dagar för att jag fick Covid när vi egentligen skulle ha åkt.

Idag var även vår vakt dag vilket också var väldigt spännande för mig eftersom jag knappt hade hunnit ha någon vakt då jag hade missat så många dagar. Så fort vi var tillbaka så var det bara att sätta på sig arbetskläderna och börja städa, följt av två fartygsvakts pass som skulle hålla mig upptagen under kvällen och natten.

Liv Melin Didriksson, Midskepp

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se