Öckerö gymnasium

Efterlängtat internet

Det känns som att vi varit till sjöss jättelänge och det
skall bli så skönt att få lite internet. En mer förväntad mening hade kanske varit, -Det skall bli så skönt att få gå på fast mark.

Goddag!

Idag är en bra dag av många anledningar. Jag var backis och jobbade i byssan. Det är grymt tycker jag i alla fall. Sandra och Åke (kökspersonal) är grymma och man får lyssna på musik. 4 timmar vakt går snabbt i byssan. En annan bra sak med denna dagen är att vi får mango till trefikat!

Ikväll är det fest. Babordsvakten, min vakt, är festfixare och den börjar kl. 22. Musik, popcorn och iste kan komma att tas fram. Detta är sista natten till sjöss så det känns väldigt passande att festa till det lite. ;) Imorgon anländer vi (för tidigt) till Azorerna! Det känns som att vi varit till sjöss jättelänge och det skall bli så skönt att få lite internet. En mer förväntad mening hade kanske varit, ”-det skall bli så skönt att få gå på fast mark.”, tro mig, internet är så mycket mer efterlängtat, för min del i alla fall.

Trots alla bra saker med denna dagen toppas inget av vad jag hörde i byssan i morse. DET BLIR CHOKLADBOLLAR TILL NATTFIKAT, kanske. Jag har inte berättat för någon. Planerar att hålla det hemligt tills vidare.

Ha en bra dag, Mvh Ida Alverstedt.

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se