Öckerö gymnasium

En bortglömd blogg

Här sitter jag på durken i min hytt, alldeles för många dagar för sent, och ska skriva min blogg. Har det hänt något kul sedan den 21? Ja, en hel massa roligt har hänt, och då råkade det också hända att jag missade att jag skulle skriva blogg.

 Ibland prioriterar man inte att skriva blogg. Sol, strand och billiga klackskor lockar mycket mer. Jag förstår att ni där hemma längtar efter att få läsa våra härliga bloggar om Mexikos varma klimat och goda guacamole, men just de två sakerna, plus en hel del mer, är precis det vi längtar efter också, därför händer det då och då att man kanske glömmer bort en och annan blogg. Inte medvetet självklart. Möjligtvis att man är en aning ignorant och kanske struntar i att titta i uppgiftshäftet vilket datum det var man skulle skriva, men man blir alltid lika förvånad när Brita kommer efter en och säger ”ja, nu börjar bloggen bli lite sen”.

Det kan också hända att man skjuter upp den några timmar till fastän man vet att den ligger där och väntar på att skrivas klart. Det finns så mycket annat som är så himla mycket roligare än att sätta sig framför datorn i stekhet värme och försöka vara intressant och fyndig. Jaja, jag antar att det har sin charm. Bloggarna är ju, om annat, i alla fall uppskattade av våra föräldrar.

Men nu finns det inga ursäkter längre. Nu är vi ute till havs igen och det går inte att komma undan. Det är bara att skriva och skicka iväg bloggen och slippa ha den hängandes efter sig.

Jaja, nu tar jag och skickar iväg det här. Hoppas allt är bra med er där hemma i kalla Sverige!

Erika Sjöberg, Midskepps

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se