Öckerö gymnasium

En dag till ankars

Idag har vi legat för ankare hela dagen för att undvika den starka motvinden. Därför hade vi ankar vakter från klockan 12 till 4 på natten vilket innebär att barra några ur vakten behöver vara vakna och vakta båten medan de andra kan sova ut.

Idag har vi legat för ankare hela dagen för att undvika den starka motvinden. Därför hade vi ankar vakter från klockan 12 till 4 på natten vilket innebär att barra några ur vakten behöver vara vakna och vakta båten medan de andra kan sova ut. Vi ligger utanför staden Brochetta de mar och då vi hade väckts vid 11 tiden så blev vi serverade spagetti med köttfärssås. Sedan började våran vakt och det var mycket blåsigt och kallt men solen kikade fram då och då. vi skulle fetta in vajrar i riggen, detta var ett mycket kladdigt arbete men det var skönt för kändes som att tiden gick mycket
fort och det blev snart dags för 3 fikat. Kanelbullarna som vi fick hade vi själva önskat, att önska ett fika var nämligen ett pris från en tävling vi vunnit ombord några dagar tidigare. Sedan gick vi ut och fortsatte med våra arbeten tills att vi blev avlösta av styrbords vakt. Då gick vi ned till stora messen för att studera. Vid halv 6 så blev det middag och det var kyckling wok sedan åter gick vi till studerandet och vi hade en fysik lektion med Anna-Lotta om bland annat tryck och flytkraft. Sedan såg vi på filmen "Hangover 3". Det var en schysst rulle.

David

Babord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se