Öckerö gymnasium

Färgboll

Det en stor skillnad på Malaga och alla andra städer vi varit i. Det är liksom ett helt annat klimat och tempo här.

Idag har vi varit och spelat Paintball med både natur och sjöfart. Eskil (Sjöfart) och Johan (Sjöfart) var dem som fixade det för oss andra, till och med en bussresa dit :). Det var verkligen jätteroligt att springa runt där och skjuta på varandra (Vi hade skydd, ta det lite keno). Visst de gjorde väl ont om man blev träffad, speciellt på ställen där man inte hade skydd typ nacken...

Men alla kämpade på tappert ändå :). Troligen den bästa utflykten hittills men resan är ju inte över än så det finns fortfarande möjligheter till bättre utflykter :).

När vi var tillbaka på båten så blev det ett par märken här och där. Vissa hade stora, vissa hade små. Andra hade märken med blått på. Middagen var serverad när vi kom. Efter middagen tog jag och ett par andra en sväng på stan och kollade runt. Det en stor skillnad på Malaga och alla andra städer vi varit i. Det är liksom ett helt annat klimat och tempo här. Det finns upplysta övergångsställen och den gröna gubben som säger att man gå över har en animation(Det ser ut som att den springer). Man märker även att de snart är jul här nere också. Stadens juldekorationer är uppe men de lyser inte än men det hänger stjärnor, slädar och jultomtar lite här och var.

Iblan går livet bare runt, iblan går de fram å atter. De gäller å hôlla öwa öppna för livets alla skatter.

Alex Benjaminsson, Babord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se