Öckerö gymnasium

Gunilla All-inclusive

Ibland överträffar livet, ibland blir det faktiskt bättre trots att man känner sig nedslagen, ibland blir det pool-häng på all-inclusive hotell i Tampa.

Dagen började med vad som först kändes som en stor besvikelse. Jag hade hört så gott om Tampas stränder, milslånga med vit sand. Jag tänkte saltvattenshår och solbrända lår. Redo för playan sökte jag upp en uber men redan där var drömplanen pajjad. 46 dollar för ena vägen var inte vad min plånbok hade hoppats på. Istället så strosade jag mot innerstan med trumpen min och en onödig bikini i väskan.

Men...

En bit in på the riverwalk går jag och gänget förbi ett hotell. Vi skymtar en pool innanför staketet och vi alla rusar in. Olyckan hade vänt. Klockan tio på morgonen med varsin lemonad i handen bredde vi ut oss på ett gäng solstolar precis intill poolen som en grupp nöjda pensionärer. Livet log igen. Refil efter refil låg vi och lyssnade på poddar, solade, badade, snaxade. Det var livskvalité.

Ibland passerar timmar på vad som känns som minuter, ibland vill man att dagen aldrig ska ta slut, ibland överträffar livet. Just idag var en sån dag. Om jag kunde skulle jag leva den på repeat några dagar till. Denna solskenshistoria må skrika av skryt, men efter ett vedervärdigt helt vansinnigt vidrigt sjöben är skryt mer än okej. Tack för mig.

Babord, Fanny

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se