Öckerö gymnasium

Halloj!

Idag hade vi (styrbord) vakt och det var kul! På morgonen fick jag olja låren och därefter fick jag slipa vant tillbehör.

Innan vi började städa hjälpte jag min kompis att beslå storstängstagseglet, som nu har blivit lagat efter att styrbord (vinden) hade spräckt den. När jag och min kompis var på Backen kom två amerikanare förbi, som vi hade pratat med tidigare och vi bestämde oss för att gå iland och hälsa på dem. Anledningen till att vi började prata med dem i första taget var att vi skulle intervjua franskar om politik till vår rapport och då trodde vi att de var franskar men tyvärr var de amerikanare. De var väldigt intresserade av vårt skepp. Tillbaka till idag, de hade inte tid för de skulle iväg på annat och då blev det tyvärr ingen rundvandring på båten. Jag hoppas att de kommer tillbaka imorgon för då har vi också mer tid att visa dem runt.

Till 15-fika fick vi kärleksmums tack vare att ett befäl fyllde år (Grattis, btw.)

Vid 16-tiden hade vår kock och andre styrman fixat till att vi skulle spela fotboll och brännboll alla tillsammans, men jag och mina kompisar orkade inte det, vi stannade kvar i båten. Det var sjukt nice att vara nästan helt ensamma på båten! Det vi gjorde var att äta kärleksmums till förrätt, sedan spaghetti med köttfärssås till middag och choklad till efterrätt. Ett bra slut på en bra dag!

Ha det gött!

Manali Wallman, Styrbord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se