Öckerö gymnasium

Hej då Malaga

Hej hej alla i Sverige! Hur har ni det? Hur är vädret?

Här har vi det iallafall jättebra med 20-25 grader och sol, så man klagar inte så mycket.

Idag är sista dagen här i Malaga. Det är lite sorgligt för det är så vackert och härligt här, men självklart ser vi alla fram emot Barcelona. Vi har varit i Malaga nu i sex dagar men ändå känns det som två dagar, att allt smälter samman och man inte kan urskilja när ny dag börjar eller slutar. Samtidigt känns det som vi varit här i två veckor då vi hunnit göra så mycket. Vi har fått se både Malaga och Ronda, fått bada och fått njuta av Spaniens härliga klimat.

Idag hade vi vakt hela dagen fram till klockan fyra då vi gick över till sjövakterna eftersom vi skulle lämna klockan sex på kvällen. Att vi lämnade så sent beror på att våran matleverans inte hade kommit än då det var alla helgonens dag igår. Så medans barbord och midskepp njöt av den sista dagen i Malaga var vi i styrbord kvar och knackade rost eller var i byssan och lagade mat som jag.

Avgången från kajen var mjuk och vacker och solen var på väg ner bakom bergen. Vågornas medelhöjd är runt 7 cm och är båten lika stilla som när vi är i hamn. När vi åkte en bit från fastlandet slog tanken mig att nästa gång vi är på fast mark är om en vecka och då är vi i Barcelona.

Ha det bra hemma, syns om några veckor!

Hälsningar Ida Hellström i styrbord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se