Öckerö gymnasium

Lite tekniskt strul

Efter lite tekniskt strul kommer äntligen bloggen för den 4/12 som bestod av lite sjösjuka, pannkakor och första badstoppet på Atlanten!

Dagen startade när vi blev purrade klockan halv fyra på morgonen. Vi har verkligen varit tvungna att ställa om dygnet helt och hållet. Att gå upp klockan halv fyra på morgonen för att sedan gå och lägga sig klockan halv nio på morgonen, vakna lagom till lunch och sedan somna klockan halv nio igen på kvällen är lite skillnad från ens vanliga rutiner.

Min arbetsuppgift idag var att vara backis. Det var ganska gungigt och att vara i byssan gjorde mig en aning sjösjuk. Vakten slutade iallafall med att vi fick pannkakor med grädde och sirap till frukost, vilket gjorde allt sååå mycket bättre. Efter frukosten gick jag och la mig en stund och sov. Det är verkligen skönt att sova en stund efter vakterna, och sjösjukan försvinner dessutom lite då.

Efter lektionen som vi hade efter lunch så stannade vi för första badstoppet på Atlanten och som den lilla badkruka som jag kan vara, tvekade jag ett tag ifall jag verkligen skulle bada. Till slut blev jag itvingad och det var precis som jag trodde, svinkallt! Men det var ändå värt, hahaha.

Sedan var det dags för vakt igen, och denna gången var jag med i arbetsstyrkan. Det var ett ganska typiskt vaktpass och inget mer speciellt hände.

Wilma Carlsson, babord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se