Öckerö gymnasium

Med begränsad energi

Nu är det inte långt kvar till Belize och jag tycker det ska bli skönt att komma i hamn. Vinden har princip inte existerat under den här seglingen, jag hade kunnat simma snabbare. Det känns orimligt att vi ens kommer komma fram till vår destination för havet är väl stort eller har jag fel?

Oavsett så kommer vi iallafall lägga till i Belize City med nya studiebesök och nya frivakter som hitta på roliga saker att göra, men tills dess ska jag träna, gå på vakt och plugga. Dessutom ska jag försöka hålla mig undan från godiset som dumt nog ligger i min låda och läskar mig men mitt ständiga sug sviker mig för ofta, sjön suger som man säger.

Det har varit ett ganska disigt väder idag vilket har varit lite skönt men man känner i luften att det kommer komma en väderförändring, möjligtvis regn. Trots detta har det varit varmt så saltvattenduschen var igång för styrbord vilket resulterade i att man blev inslängd i den så fort man öppnade dörren när man egentligen skulle ta en lugn stund på backen, sånt man får räkna med här.

Det har ändå varit en skön dag idag där man har hållit igång lagom mycket med tanke på min begränsade energi. Tiden är extremt odefinierbar på Gunilla så jag vet inte riktigt om tiden går snabbt eller långsamt, men mitt önskemål är att tiden ska gå så snabbt som möjligt då jag tror att Belize City kommer vara en spännande hamn.

Nadja

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se