Öckerö gymnasium

Schyssta burgare

Några fettade vajrar i masterna, några latade sig i byssan och lagade mat, vi fick sjösäkra allt som låg löst och städa båten över lag.

Hej alla!

Idag startade vi dagen som alla andra dagar med frukost klockan 7 och sedan uppställning.

Men just denna dagen är vår sista dag i Miami för imorgon bär vi av till Charlston, men först ett litet stopp för att bunkra upp med olja. Det var styrbords tur att ha vakt så vi spenderade dagen på båten och utförde olika arbeten som krävdes. Jag, Arvid, Leo och Simon fick i uppgift att tvätta smuts och avgasrester på aktern som var svårt då båtmans stolen var vinglig och det var 30 graders gassande solsken, som låg och tryckte på oss. Vi kämpade på bra, speciellt Arvid som jobbade häcken av sig och som nu är helt bränd. Några fettade vajrar i masterna, några latade sig i byssan och lagade mat, vi fick sjösäkra allt som låg löst och städa båten över lag. Medans vi var på båten så roade de andra sig med allt Miami kunde erbjuda. Vissa var på stranden och glassade för att sedan gå och äta en och en annan schysst burger. Några var och köpte på sig snacks och läsk för hela slanten.

Under kvällskvisten mös vi till det riktigt rejält med popcorn och chips, vi såg filmen 12 years a slave som var ganska bra. När filmen var slut så gick alla och la sig då vi var trötta efter den gassande solen och dagens händelser.

Oliver Haraldsson

SJDM1619

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se