Öckerö gymnasium

Tja tja bloggen!

 Idag var jag och mina kära vänner på denna båten beredda på att göra atlanten osäkert runt klockan tio på förmiddagen.

 Efter många om och men blev avgångstiden förflyttad och vi i starboard fick frivakt till klockan tre, sjukt najs.

Vi drog till stranden 30 sekunder efter beskedet om ledighet, fett. Vi badade, skrattade, dränkte varandra, käkade och solade. Jag hängde i solen längst av mina kamrater, de prioriterade internet högre än vad jag gjorde. Ett stort misstag av mig kan man tycka nu i efterhand. För medan jag låg där på stranden och pressade var det någon liten trött tomte som fick för sig att gå förbi mina nya, fina, vita, stan smith skor och sedan sno dem. I och med att bloggar ska vara positiva får vi vända denna tragedi, att jag fick gå tillbaks till båten barfota, sorgsen och utan min tidiga present från pojkvännen (skorna), med att vi har lärt oss att aldrig somna i solen och verkligen hålla koll på sina grejer. Oavsett om det är en mobil eller illaluktande, sunkiga skor.

Efter denna lärdom hade vi ett stormöte + båtråd på vår älsklings-Gunnis, där vi tar upp allt som händer på båten och om det är något vi vill ändra på. Vi elever klarade oss denna gången med, Janne & co tyckte att vi hade uppfört oss exemplariskt. Mina starboard vänner och jag hade sedan vakt från fyra till åtta, king-vakten. Vi gjorde massa roliga grejer, men inget som är värt att nämna i mitt otroligt feta blogginlägg. Efter galet hårt arbete i fyra timmar satte jag mig tillsammans med tre sköna i stora mässen, vi åt chokladflingor med egen köpt mjölk. Nu ska vi ta över TVn och kolla på nån seg film och bara mysa medan vi väntar på bättre tider.

För att sammanfatta det hela kan vi säga att detta var en väntans dag; vi väntar på att kunna dra ut på det största äventyret hittills i våra liv. Rätt fräckt faktiskt. Ha det bra, vi lever, så ni vet!

Malou, Starboard

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se