Öckerö gymnasium

Tvärs över ön med bad

Vi började dagen med att åka på en guidad tur, på morgonen när vi skulle åka så hade Pia våran svenska lärare som är på besök och våran DOS Anna gått förbi den buss vi skulle åka med. Busschauffören och guiden spelade ett spratt på dom när dom gick tillbaka där dom körde förbi men stannade några meter efter.

På våran guidade tur stannade på olika utkiksplatser. På en av platserna fanns ett café där vi stannade och tog en kaffe. När vi fikat klart så fortsatte vi våran tur med att åka till början av en vandrings slinga där vi gick en vandring på ungefär 4 km.

Därefter åkte vi vidare till en underbar badplats, där dom hade murat in ett område i havet så att det blev som olika pooler. När vi bada så skvätte det en del vatten och vågorna kom upp till platsen där några hade sina saker. En av personerna som hade sina saker där var Hampus. Han hade sina saker i en väska som var öppen och när en våg slog mot kanten så skvätte det ner en massa av vatten så alla hans kläder blev blöta samt att en av hans skor åkte ner i en av poolerna, Som tur va så fick en annan person tag i skon och gav tillbaka den.

Tobias Andersson, styrbord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se