Öckerö gymnasium

Vardagslunken börjar infinna sig

Idag som alla andra dagar serverades frukosten 07:15, efter frukosten var det också som vanligt uppställning för att hissa flaggorna.

Hej kära vänner!

Idag som alla andra dagar serverades frukosten 07:15, efter frukosten var det också som vanligt uppställning för att hissa flaggorna.

Sedan delades de olika grupperna upp så midskepps hade vakten idag och styrbord samt babord hade ledigt. Jag gick och la mig och sov i några timmar för att sedan vakna pigg och alert.

Till lunch serverades det stekt ris med kyckling och grönsaker.

De hände inte så mycket på Gunilla under dagen men man hann skriva lite på sina läxor och klättra i masten. På eftermiddagen så bestämde några av oss att gå ut för att se vad Lissabon har att erbjuda för roligheter, vi gick till McDonalds o köpte lite gott att äta, jag tog en Karamell Frappe.

Vi gick till en pizzeria som hade hyfsad god pizza och där gav vi svenska mynt som dricks för deras fina arbete, efter det beställde vi en TucTuc som vi facetimea då föraren ville veta vart vi befann oss som sedan skulle ta oss tillbaka till Gunilla.

Mina tankar om att åka TucTuc är att det va de värsta som jag vart med om, man va så osäker det fanns inga bälten, det var öppet på sidorna och föraren körde som en idiot.

Hon körde rätt väg från början sen så vände hon och körde åt fel håll det sluta med att hon blev sur och vi tog fram gps:n. Jag är fortfarande lite skakig efter denna dag och man vet aldrig vad natten på Gunilla har att erbjuda

Mvh Oliver Haraldsson

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se