Öckerö gymnasium

Allt har ett slut!

Idag har vi äntligen nått kaj. Efter motorkrångel och fregattfåglarnas attack känns det härligt att vara framme. En dag senare än vi tänkt men ändå, vi är här! Det är också här jag mönstrar av och blir avbytt av Tobias. Detta blir alltså min sista blogg för denna resa.

Så jag vill tacka….. ja, ni vet hur man brukar försöka få till en bra inledning när man ska försöka skriva hur innerligt tacksam man är för något. Det är svårt att få ihop något bra när alla ord känns platta och töntiga! Så du kan antingen sluta läsa här, eller läsa klart och då veta att nu blir det riktigt smetigt och gulligt!

SA2023 under två tidigare resor har vi väntat på sol, värme, palmer och upplevelser. Vi satt och huttrade i stora mässen och ibland visste inte jag vart vi var på väg. Två pandemiresor och en båt som inte var klar. Det blir kul sen! Mina ledord ekade ibland tomma mellan väggarna i stora mässen som inte ens var färdigbyggd. Men ni har alltid varit goda medspelare och gjort allt så lätt även när det känts lite hopplöst. Nu har vi haft världens bästa resmål tillsammans och upplevt galet mycket ihop. Allt det vi drömde om under tidigare resor gick i uppfyllelse och lite till. Vi startade på topp i Tampa och sen har vi fortsatt av bara farten. Tack för att ni hängt i trots allt som krånglat som exempelvis toaletter, AC:n, motorn, fåglarna, diskmaskinen, kaffemaskinen osv. Ni är beundransvärt coola! Tack också för att ni stått ut med långa dagar och scheman späckade från morgon till kväll. Ni är så himla bra! Tack också för att jag alltid kunnat lita på er, att ni alltid vetat när det är allvar. Tack också för alla skratt och allt kul, med er är det lätt att resa. Ha en fortsatt fin resa så ses vi när ni kommer hem!

Nu lämnar jag över bloggskrivandet till Tobias som tar över som utbildningsledare.

Tack för en fin resa!

Anne-Li Olsén, avmönstrande utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se