Öckerö gymnasium

A to the C to the..?

26 grader i vattnet, en luftfuktighet runt 98 procent samt en härlig dagstemperatur som får termometerns kvicksilver (det är väl ändå förbjudet??) att nå höga höjder.

Det är min professionella väderleksrapport för dagen. Nemas problemas tänker ni där hemma och tittar ut genom fönstret för att få en glimt av svenskt januariväder. Betänk då det faktum att vår AC har tagit ett litet break och lämnat oss villrådiga i val av både kläder och deodorant. Det är varmt, fruktansvärt varmt! Gluggar, dörrar och luckor står på vid gavel för att släppa in lite, lite friska vindar.

Det mumlas bland befälen (alltså; jag ingår inte riktigt i just det gänget) om en läcka, freon (det är väl också förbjudet) och tilltag som kanske får igång ”henne” fram till Grenada. Ett tag trodde jag att de pratade om mig men tror ändå, och hoppas, att det är AC:n de syftar på. Idag ska i vilket fall detta stora tilltag som förhoppningsvis leder till ett genombrott vad gäller ”henne” ske. Just nu lägger vi stora förhoppningar på att vår maskinist ska kunna lösa problemet och därmed få oss lite mer kylslagna.

Studierna blir lidande av att värmen ligger som ett varmt grötomslag kring oss, lägger man till den ”vanliga” tröttheten så blir liksom inte studiemotivationen på topp. Eleverna kämpar dock på och jag tycker de är fantastiska, jag blir varm i hjärtat när jag ser dem (dock inte på grund av AC:ns break).

Har du lite tid över där hemma kanske ett peppande mejl kan hjälpa till lite på traven, skicka kärlek, kramar och isbitar!

Vi har det bra!

Anne-Li Olsén, utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se