Öckerö gymnasium

Fest och vardag

Sen vi kom fram till Malaga har tiden bara runnit iväg. Det har hänt saker hela tiden och jag har knappt hunnit ”knappa” på datorn alls.

Shopping till avslutningsmiddagen tog en hel del tid i anspråk, inget betungande på något vis men klockan tickar på även när man har kul. Ballonger, dekoration till borden och sen skulle dricka och snacks inhandlas till utediscot som avslutade kvällen. Sånghäften skulle printas och tal skulle hållas. Ja, ni förstår! I ett svagt ögonblick hade jag även lovat kockarna att de skulle få lite ledig tid tillsammans och jag skulle ta över i byssan. Sagt och gjort! Hela dagen igår stod jag för matlagningen och hade det inte varit för mina superbackisar hade jag väl stått där ännu. Till lunch blev det Caesarsallad med min hemliga dressing. Ja, alltså den är ju inte så hemlig längre då jag delat ut receptet till alla som frågat. Till middag gjorde jag spagetti och köttfärssås med stor hjälp från backisarna som skalade och hackade allt jag behövde.

Det är nog bra att jag haft fullt upp för jag vill inte riktigt tänka på att vi ska åka hem på onsdag, vi har det så himla bra! Så jag tänker att jag fortsätter i mitt rasande tempo, utan tid för tankar på onsdagens hemfärd och njuter av de sista dagarna!

Vi har det bra!

Anne-Li Olsén, utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se