Öckerö gymnasium

Gästbloggare: Marco Lara-maskinansvarig på TS Gunilla sedan ca.7 år

I medelhavet på väg till Tarragona. I nuvarande situation borde man kanske säga Tarracorona..? Det verkar inte speciellt intressant att komma dit just nu, om det ska vara restriktioner, masker och risk för smitta. Får väl se vad som händer, det hade varit fint att prova lite tapas. Vad jag minns var det en fin stad. Behaglig. Visserligen var det ca. tio år sen jag var där sist och då åkte jag tankbåt.

Lissabon-Lisboa var mycket bra, man slapp oroa sig för böter om man inte täckte nyllet med masken. Bra mat och ganska bra väder-åtminstone 25 grader ibland. Ganska många verkar tycka att det är varmt. Det var inte heller smockat med turister som det brukar, även om det fanns en hel del, mer än i andra städer. Uppenbarligen just för att viruset inte verkar så utbrett där.

Det var många som har åsikten att det skulle varit bättre att stanna där ett par veckor, vilket är definitivt helt bestämt även min åsikt. Men nu är det som det är. Här guppar vi omkring bland delfinerna. Jag kan inte komma ihåg att det funnits så mycket delfiner här i medelhavet förut.

Om allt nu kommer att vara stängt i Tarracorona, och det inte går att få tag på tapas, kan man åtminstone (kanske) springa. Måste komma i form för marathonlopp.

Marco Lara

maskinist

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se