Öckerö gymnasium

Hej på er där hemma!

Flygplatser, borttappat bagage och ljuset i tunneln

Ny Dosa på plats i Mindelo efter fyra mellanlandningar och ett bagage på vift någonstans i världen. För er som inte känner mig så heter jag Anne-Li Olsén och har arbetat på Öckerö Seglande Gymnasieskola sen 2011. Under åren på skolan har jag hängt en hel del på T/S Gunilla och när övriga befäl refererar till ”den gamla damen” är det oklart om det är mig eller båten de menar. Det är, trots brist på kläder, härligt att vara ombord igen. När man efter 21 timmar på resande fot möts av glada elever och bamsekramar kan man bara le och känna sig hemma.

Idag har jag varit och köpt färjebiljetter till Santo Antao. Imorgon drar jag iväg med halva gänget till grannön för att njuta av fantastisk natur och en hel del motion. Om jag har träningskläder och rejäla skor? Nej…. De ligger nerpackade i en väska på okänd plats i världen. Kanske dyker skor och annat upp innan vi lämnar Kap Verde.

På fredag eftermiddag är vi tillbaka på Gunilla igen och då ska jag berätta om vår tur till Santo Antao, eleverna och förhoppningsvis har mitt bagage dykt upp då. Håll tummarna!

Vi har det bra!

Anne-Li Olsén, utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se