Öckerö gymnasium

Tusen tack SA1720

Stort tack till er där hemma som läst mina bloggar under resan. Nu städar vi och packar för fullt ombord eftersom vi lämnar Gunnis och drar tillbaka till Sverige imorgon. Styrbord är kvar ombord för att göra klart det sista medan resten gör en sista lov i Fort Lauderdales butiker och restauranger.

Tack SA1720 för en fantastisk resa. Ni är superbra och det har varit en fröjd att hänga med er. Så mycket glädje, skratt och omtänksamhet har flödat under dessa månader tillsammans. Ni är verkligen bäst! Ni därhemma, släktingar och vänner, var stolta och ta väl hand om dessa goa tjejer och killar när de kommer hem. Pyssla om, krama och ge dem all er kärlek och uppmärksamhet! Jag vill dock ”varna” lite för att det inte är riktigt samma gäng som mönstrade på 7 december som kommer hem. De har växt massor och blivit ännu mer fantastiska än de var när de åkte.

Tack för lektioner som ni lagt ner er själ i, tack även för de lektioner som kanske inte funkade så bra på grund av sjögång, sjösjuka och allmän trötthet. Tack för myskvällar, filmkvällar, studiebesök och roliga utflykter. Tack för att ni bjuder på er själva och alltid, då menar jag verkligen alltid, är glada och positiva! Tack för solskensdagar och tack för de dagar då det blåste och regnade. Tack för bus, tokerier och galna upptåg. Tack för att ni är ni!! Jag är så glad över att jag fick göra denna resa med er och att jag får vara er klassföreståndare!

Vi har haft det fantastiskt!!

Anne-Li Olsén, utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se