Öckerö gymnasium

Underbart sista seglingsben

Tänk att få beskåda stjärnorna, delfinerna och höra på gitarrspel och sång mitt i natten. Mysigt! Det är minnen eleverna får för livet och jag är så glad att de sista seglingsdagarna blev underbara.

Sista natten på havet lyckades jag att pallra mig upp ett tag runt 12-4 och 4-8 vakterna för att beskåda stjärnorna, delfinerna och höra på gitarrspel och sång. Mysigt! Det är minnen eleverna får för livet och jag är så glad att sista seglingsdagarna blev underbara.

Vi kom igår fram till vår slutdestination Agadir. Efter en hel del byråkrati och stämplande så fick vi till sist gå iland. Jag och en elev åkte till sjukhuset, inte så dumt att få se en hel del av Agadir genom bilfönstret, men trist att vi behövde till sjukhus förstås. Inget allvarligt utan allt gick bra. Det blir lite lyxigt så att åka iväg med en elev, precis som när man får tid med ett av sina barn istället för båda. Kul och trivsamt att kunna prata lite extra.

Idag har vaktlediga varit iväg i tre stora grupper och bland annat beskådat marknaden, som är enorm och rörig, eller varit och badat eller åkt billig taxi på sightseeing. I kväll har var och varannan nya kläder a la Marocko. Själv hittade jag tofflor till mina vuxna söner… som de kanske aldrig kommer att använda. Det är väldigt svårt att låta bli att plocka fram plånboken och på en marknad som denna så är det nog inte frågan om om utan om när!

Imorgon blir det heldagstur till Marrakech

Grattis i massor till Deya som har födelsedag idag. Smarriga
köttbullar fick vi som hon hade önskat.

Vi har det bra,

Anna-Lotta Engström

Utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se