Intresserad av en spännande gymnasieskola?

Träffa oss på Gymnasiedagarna 26-28 oktober 8.00-19.00

Gymnasiedagarna är i år en digital mässa. Du hittar vår monter på gymnasiedagarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klicka in på vår monter och lyssna på livesända samtal mellan lärare och elever, där du kan ställa frågor eller bara lyssna. Vi sitter också redo för att chatta med dig under mässans öppettider.

Öppet hus 2021/22

Välkomna på skolans Öppet hus lördag 20 november och lördag 22 januari kl 11-15. Mer info kommer.

Blir väntan för lång?

Så länge kan du titta på några korta filmer vi gjort för att presentera skolan och våra program. Gör en rundtur på skolan eller lyssna på en presentation av livet ombord på T/S Gunilla. Klicka in här nedan!

Se våra inspelade presentationer

Hitta svar på de vanligaste frågorna om vår skola här

En vecka med mycket på schemat

I veckan går skolans FN-rollspel av stapeln! Samhällstreorna agerar FN:s Säkerhetsråd och ska fokusera på Afghanistan. Samhällsettorna deltar som NGO-redaktioner.

Sedan lägger vi förstås allt fokus på Gymnasiedagarna 26-28 oktober. Det blir live-sända panelsamtal från skolan och chattar med olika elever och lärare. Välkomna in!

Naturtreorna är tillbaka efter en vecka på fältstationen Tjärnö och rapporterar från sina studier i naturvetenskapligt arbete.

Här är information om seglingsåret med start 1 november. Tänk på att datumen är för på- och avmönstring. Avresa från Sverige beror på om vi flyger eller åker buss.

KLASS/KLASSER

PREL. DATUM

SA2023

1/11-15/12

NA/SJD1922

15/12-1/2

SA2124

1/2-19/3

SA1922

19/3-1/5

NA/SJD2124

1/5-15/6

T/S Gunilla på Instagram

Bilder från T/S Gunillas resor kan du hitta i bildarkivet och om du vill följa resorna dag för dag på Instagram - @instagunilla / #instagunilla

T/S Gunillas seglingsrutt

T/S Gunilla seglar från augusti till juni med skolans elever på 5 olika seglingar med på- och avmönstring i olika hamnar. Seglingsrutten för varje klass ser lite olika ut från år till år.

Här nedan hittar du en interaktiv karta över T/S Gunillas resrutt med klickbara ikoner för att ta del av upplevelser, fotografier och filmer från elevernas resor med T/S Gunilla.

Interaktiv karta med resrutt och resmål Länk till annan webbplats.