Intresserad av en spännande gymnasieskola?

Filmpremiär! Se filmenlänk till annan webbplats om skolan "Lära på riktigt" gjord av filmaren Pontus Hjortén. Filmenlänk till annan webbplats bygger på intervjuer med elever och lärare på skolan.

Frågor och svar PDFVi har samlat de vanligaste frågorna och våra svar här. Kontakta SYV Lina om du inte hittar det du vill ha svar på.

Ta del av några korta filmer vi gjort för att presentera skolan och våra program. Gör en rundtur på skolan eller lyssna på en presentation av livet ombord på T/S Gunilla. Klicka in här nedan!

Se våra inspelade presentationer

Nu är det sommarlov

Vi tackar alla fantastiska elever för ett läsår som inget annat vi upplevt! Tack för ert tålamod, för ert arbete med uppgifter och seglingar och för alla lektioner på zoom!

Ha ett härligt sommarlov så ses vi till hösten!

Upprop för våra nya ettor är tisdag 24 augusti kl 10. Övriga skolstarter, sök på Kalendarium här på sidan.

T/S Gunilla på Instagram

Bilder från T/S Gunillas resor kan du hitta i bildarkivet och om du vill följa resorna dag för dag på Instagram - @instagunilla / #instagunilla

T/S Gunillas seglingsrutt

T/S Gunilla seglar från augusti till juni med skolans elever på 5 olika seglingar med på- och avmönstring i olika hamnar. Seglingsrutten för varje klass ser lite olika ut från år till år.

Här nedan hittar du en interaktiv karta över T/S Gunillas resrutt med klickbara ikoner för att ta del av upplevelser, fotografier och filmer från elevernas resor med T/S Gunilla.

Interaktiv karta med resrutt och resmållänk till annan webbplats