Intresserad av en spännande gymnasieskola?

Filmpremiär! Se filmenlänk till annan webbplats om skolan "Lära på riktigt" gjord av filmaren Pontus Hjortén. Filmenlänk till annan webbplats bygger på intervjuer med elever och lärare på skolan.

Frågor och svar PDFVi har samlat de vanligaste frågorna och våra svar här. Kontakta SYV Lina om du inte hittar det du vill ha svar på.

Istället för att träffa oss på plats kan du även ta del av korta filmer där vi presenterar skolan och våra program. Ta på rundtur på skolan eller lyssna på en presentation av livet ombord på T/S Gunilla. Klicka in här nedan!

Se våra inspelade presentationer

Inför höstterminen 2021

Nya ettor välkomnas 24/8

SA och NA 2023 välkomnas 26/8

SA 1922 och studiecentrum välkomnas 30/8

NA och SJDM 1922 välkomnas 27/9

Ekonomiprogrammet startar inte hösten 2021

Aktuellt på skolan vecka 19

Denna vecka välkomnar vi eleverna på natur- och sjöfartsprogrammet till skolan, då det är deras tur att ha närundervisning.

T/S Gunilla och SA1821 är väg hem mot Öckerö och väntas nå hamn torsdagen den 13 maj.

Vi passar på att önska våra elever en fin ledighet under Kristi Himmelsfärdshelgen.

Corona-information från rektorPDF

Studenten 2021 - 8 juni

Studenten närmar sig med stormsteg. Precis som förra året kommer vi att anpassa studentfirandet efter rådande restriktioner.

Utspring sker vid Nimbus parkering

Tider:

SA 1821 9.30

NA 1821 11.00

12.30 SJ1821 12.30

Mentorerna skickar ut mer detaljerad information till elever och föräldrar.

T/S Gunilla på Instagram

Bilder från T/S Gunillas resor kan du hitta i bildarkivet och om du vill följa resorna dag för dag på Instagram - @instagunilla / #instagunilla

T/S Gunillas seglingsrutt

T/S Gunilla seglar från augusti till juni med skolans elever på 5 olika seglingar med på- och avmönstring i olika hamnar. Seglingsrutten för varje klass ser lite olika ut från år till år. Så klart har pandemin påverkat det här läsårets seglingar som håller sig inom Europa.

Här nedan hittar du en interaktiv karta över T/S Gunillas resrutt med klickbara ikoner för att ta del av upplevelser, fotografier och filmer från elevernas resor med T/S Gunilla.

Interaktiv karta med resrutt och resmållänk till annan webbplats