Öckerö gymnasium

8 oktober, Setúbal

Dagen började som den brukar. Vi blev purrade vid 07 för att äta frukost 15 minuter senare och uppställning vid 08:00. En helt vanlig morgon alltså. Efter uppställningen planerade vi dagen lite snabbt och lätt och alla var enade om att en dag på stranden var det ända vi behövde. Vi gick och la oss så snabbt som möjligt för att kunna sova fram till 10 innan vi skulle gå ut. Och jag kan säga att dom 2 timmarna med extra sömn gör mycket!

Iallafall så delade vi på oss när vi gick iland. Några gick direkt till stranden medans jag och några andra sprang förbi affären för att köpa lite smått och gott att smaska på under dagen.

Jag är en sån person som älskar att bada. När som helst. Sommar som vinter. I regn och åska som i strålande sol. Så att det var lite små kyligt i vattnet var bara en positiv sak. Jag menar, hela anledningen med att bada när man är varm är väll egentligen för att kyla ner sig?

Väl tillbaka på båten insåg jag att jag varit lite dålig med appliceringen av solkräm under dagen… Och jag var långt ifrån den ända:/ men men, det fanns inte så mycket mer att göra i stunden än att smörja in sig med after sun och hoppas på det bästa!

Middagen åt jag på båten och gick sedan iland igen. Vi gjorde dock inte så mycket men det var ingen fara alls. Och det har jag nog att tacka Setubal för! En så mysig och lugn stad har jag inte varit i på länge! Rekommenderar starkt:)

Väl tillbaka på båten var jag som vanligt helt slut efter en dag av att inte göra någonting alls. Men även sånna dagar tar hårt på både kropp och själ kan jag säga. För somna det gjorde jag direkt jag la mig i min koj!

Elin Ås Jakobsson, midskepps

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se