Öckerö gymnasium

Det är en vanlig morgon på Gunilla

Gröt till frukost och uppställning 07:55. Jag och några klasskamrater gick till marknaden för att titta om det fanns något intressant och värt att köpa.

Efter vi strosat runt en stund hittar jag en pipa som fångar min uppmärksamhet. Jag går för att köpa den och medans jag prutar ned priset så märker jag inte att min grupp fortsätter att gå utan mig.
Jag blir glad över min pipa men när jag märker att jag separerats från gruppen så börjar jag leta över hela marknaden. Men efter en stund ger jag upp och går till hotellet vi skulle gå till efter marknaden. Jag sätter mig på vägkanten utanför hotellet och väntar i 40 minuter
medans jag gibbar QS Watermelon på min mobil. Men till slut tröttnar jag och går tillbaka till båten som ligger i kaj i hamnen.
När jag är framme vid båten ger kapten mig en förvirrad blick men han säger inget, antagligen eftersom jag kommit till båten själv och inte med min grupp. Jag sätter mig vid landgångs vakterna och snackar en stund tills min grupp kommer tillbaka.
- Uno din jävel! Vi har letat överallt, vi trodde du hade blivit kidnappad! Skriker Alva Larsson när hon ser mig sitta på båten.


Uno Jagefeldt

Stybord

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se