Öckerö gymnasium

Hettan har ingen nåd

Tjena mors allesammans där hemma i Sverige. Vi har nu varit på sjön i drygt två dygn och som rubriken lyder så har vi det extremt varmt. Vår kära vän herr AC har lagt av och jag har inte sett en torr panna sedan Mexico.

Det går knappt att sova och alla går runt dåsiga, vissa sjuka och andra bara allmänt trötta. Det börjar lida mot sitt slut och jag själv försöker njuta av sista delen av livet på Gunilla. Jag har hittat ett ställe under ett bord i stora mässen där det konstigt nog kommer lite kall luft. Där är det skönt att vila och tänka på ett kallt isbad.

Solen gassar på under dagarna och det har blåst kuling så vi har en fin bidevind segling till Tampa. Stämningen ombord är bra tycker jag, vi svettas, skojar och seglar tillsammans. Ikväll ska jag och Jakob göra chokladbollar och iste och vilket blir nice. Hoppas det kommer lite härligt vårväder till Sverige så ni också kan svettas lite.

Det låter kanske inte så gött men njut av kylan där hemma i Sverige för här har vi bastu mitt på havet.

Ha de gött önskar babords tappra göteborgare.

PS: en svettig Hönöbo Daniel bredvid mig här i stora mässen hälsar så gottis från den 28 gradiga värmen som stora mässen bjuder på.

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se