Öckerö gymnasium

Leva i nuet

Idag har det varit vaktdag för min vakt babord och vi har haft omlackning av nagelbänkarna på schemat. Det låter som ett snabbt och enkelt jobb men det är många steg som ska göras innan det är dax för själva lackningen, så det tog oss hela dagen!

Men vi har jobbat på trots värmen och kommit långt. Det är så tillfredsställande när en ser skillnad efteråt och vår Gunilla blir lite finare.

Allt flyter på här ombord och det märks verkligen att vi kommit in i livet här. Idag under middagen skrattade vi bara åt oss själva för att det måste se så roligt ut när vi äter. Maten står uppradad på borden så vi måste hjälpas åt för att inte alla når allting. Så tallrikar flyger fram och tillbaka och det byts hejvilt och vi pratar om massor samtidigt. Tillslut har alla fått det de vill ha och då blir det halv tyst i 10 minuter tills alla vill ha mer och då är det samma veva igen. Vi skrattar åt oss själva i efterhand men under tiden bara allt flyter på som att vi aldrig gjort annat och det är så himla härligt.

Resten av kvällen bjuder kanske på någon film eller spel i stora mässen, en vet aldrig riktigt vad som händer här det gäller att ta en timma i taget och försöka leva i nuet!

Emma Lindahl

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se