Öckerö gymnasium

Saffran i blickfånget

Det som mest intresserade oss alla var saffran. Den var så fin gjord och luktade så gott så vi alla var tvungna att köpa lite grand.

Hallå ja,

Idag så är det vår andra dag i Agadirium.

Det har varit så förbaskat varmt och svettigt dom här 2 första dagarna. Dock blåste det på lite idag vilket var fröjdigt. Det har varit en fin fin dag med mycket strand och lite verkstad. Stranden var jättefin och vattnet var varmt dock mycket salt med det funkar när det är så varmt som det var.

Efter detta gick jag med mina bois och käkade och shoppade lite olika saker. För det mesta kollade vi på kryddor av många olika sorter men det som mest intresserade oss alla var safran, den var så fin gjord och luktade så gott så vi alla var tvungna att köpa lite grand. Vi köpte också nått annat som var bra för förkylningen. Det var små kristall liknande stenar som luktade mint och det rensade upp näsan helt och hållet.

Efter lite shopping så gick vi tillbaka till båten och då var det dags för köttbullar med potatismos och brunsås med krösemos, detta fick vi äta för att Deya som Fyllde år önskade det som middag. Efter detta så var det dags för serier och klättra i masten. Hej svejs leverpastej hemfärd om 4 dagar.


Lukas Nordgren 2016

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se