Öckerö gymnasium

Utflykt i Sevilla

Efter några dagar fyllda av kunskap och träning fick vi reda på att en bussresa och en heldag i Seville låg på schemat. Detta är en liten sammanfattning så att ni kan följa med!

Efter en uppställning på kajen vid halv nio gick vi mot det torg där bussen skulle hämta oss men när vi kom dit så var bussen sen. Klassföreståndare Johan ringde snabbt runt och fixade det så inom minuter var vi på bussen med destination Seville. Vid ankomst i den stora staden fick vi en tour av prydnadsdelen av Seville och Plaza de España vilket jag tycker var väldigt trevligt eftersom vår guide var så trevlig och tyckte att allt var det viktigaste.

Under morgonen gav byssan oss matlådor med vegetarisk pastasallad som vi fick äta var vi ville i staden men det var många som valde Burger King istället vilket guiden tyckte var jätteroligt. Som vanligt gick alla i grupper på minst tre för säkerhet och när lunchen var uppäten samlades samtliga vid The Golden Tower där bussen stod och väntade. Precis bredvid tornet stod det en vagn som sålde fina smycken så jag köpte ett par örhängen som föreställer ett fiskskelett och Vilde en ring med ett ankare på, det passar till havstemat!

Maya Hinder, midskepps vakt

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se