Öckerö gymnasium

Lite "dagen efter"

Det är söndag igen. Men inte vilken söndag som helst utan dagen efter VM i OS, grillkväll, spontandisco och stormöte.

Det hände så mycket igår att denna söndag får svårt att konkurrera trots stekefrukost, seglingspiruetter samt att vi faktiskt kommer fram till Huelva strax. Det har varit så många turer kring vilken hamn vi skulle gå till att det är först nu, när vi tuffar uppför floden, som jag äntligen vågar tro att det är sant. Huelva blir vårt sista stopp innan vi drar iväg till Malaga på tisdag.

Vi hade en storslagen plan på att dela upp allt som hände igår på två dagar men först hade vi bra med vind, sen avtog vinden och då var vi ett område där vi inte fick gå med motor. Så alla planer fick stuvas om därav en proppfull lördag. Idag 13.00 var alla tre vakter på däck för seglingsmanövrar innan vi tog ner alla segel för att istället kicka igång motorn och ta oss in mot Huelva.

Här ska vi försöka dela upp ledigheten mellan vakterna så det blir så lite orättvist som möjligt. Vi har en uppgift i historia som vi behöver ta tag i och till den uppgiften behövs en spansk hamn. Så vi startar här och fortsätter när vi kommer till Malaga!

Vi har det bra!

Anne-Li Olsén, utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se