Öckerö gymnasium

Önskeleken

Folk dör till höger och vänster för tillfället och mordplatserna är lika märkliga som vapnen. Vi har startat upp mördarleken och ingen går längre säker ombord.

Alla elever och några befäl är med i leken som går ut på att så smidigt som möjligt ”döda” någon på en given plats med ett givet vapen. Jag kan dessvärre inte avslöja allt för mycket om det som händer ombord just nu men under en resa lyckades ett befäl med bedriften att ”döda” en elev med en jättefender på en befälstoalett. Det gäller att vara så klurig som möjligt helt enkelt. Helt vanliga saker ombord har plötsligt blivit superfarliga att ta emot. Själv lever jag i skräck för USB-minnen, pennor, tallrikar ja, lite allt i princip. Men leken är jätterolig och livar upp stämningen en hel del!

Än så länge är jag vid liv, men vi får se hur det går framöver. När man minst anar det tar man emot ett kokt ägg i tvättstugan och plötsligt är man död. Det tisslas och tasslas lite överallt då man ibland behöver bistånd av kompisar för att utföra sitt ”mord”. Ni ska veta där hemma att det bästa som finns är elevernas skratt och att de har kul!

Vi har det bra!

Anne-Li Olsén, utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se