Öckerö gymnasium

Snabbare än väntat

Vi har haft tur med vindarna och kommer fram till Belize City redan imorgon. Det är lite klurigt med inklareringen här men det ska säkert ordna sig.

Det är Dangriga som är vårt mål men där finns inga officiella myndigheter så därför måste vi först ta oss ”upp” till Belize City för att få alla papper i ordning. Vi ligger till ankars här då det inte är tillräckligt djupt för Gunilla. Så först ska vi ta lots och när vi ankrat ska myndigheterna komma ut i båt. Jag hoppas att allt ska går bra men det är alltid lite pirrigt och nervöst då det handlar om galet många olika dokument. Alla ska vara rätt ifyllda och kopierade i olika antal exemplar. När inklareringen väl är över ska lotsen komma tillbaka och hänga med ”ner” till Dangriga. Så just har jag pausat lite från alla dokument en stund för att skingra tankarna på om jag glömt något……

Det är även strax dags för lektioner igen så jag vill inte säga att det är stressigt däremot finns det att göra ;)

Vi ska ha en Gunillafestival under stoppet i Belize och därför vi planerar för fullt. Det ska vara så likt en ”riktig” festival som möjligt och bidragen till de olika scenerna rullar in. Utan facit i hand kan jag säga att det kommer bli kanonkul! Festivalarmband ska tillverkas och ljusslingor ska trasslas upp och så ska jag öva på att langa ut festivalmat. Vi får se hur det går med det!

Vi har det bra!

Anne-Li Olsén, utbildningsledare

Publicerad:

Öckerö seglande gymnasieskola
Björnhuvudsvägen 45
475 31 Öckerö

Telefon: 031-97 62 00
e-post: kommun@ockero.se